Tillbaka till framtiden

 – med naturlig och ekologisk hudvård från Medelhavet

 

 Vet du om att vi svenskar spenderar över 1,9 miljarder kronor på skönhetsvård varje år? Det ger ett snitt på i runda slängar 1 900 kr per person. De flesta betalar för produkter de egentligen inte har en aning om vad de innehåller eller hur det påverkar dem själva och miljön. De flesta vet inte heller hur produkterna och dess förpackningar tillverkas eller hur de transporteras till återförsäljarna. Det gjorde inte vi heller.

 

Ekologisk och naturlig skönhetsvård utgör bara 4-5 % av den totala marknaden. Det är inte riktigt klokt, om en tänker efter. Därför tänkte vi efter. Och kom fram till att vi inte längre var beredda att lämna över ansvaret till någon annan. Vi bestämde oss för att själva göra jobbet och ta kontroll över hur produkterna vi använder tillverkas och hur de påverkar våra kroppar. Det blev en spännande och omtumlande resa från obegripliga kemiska processer och plastfrossa tillbaka till där allt började. Till solvarm åkermark, doftande blomsterängar, och passionerade människor med både ny och urgammal kunskap om varsam utvinning av jordens naturliga ingredienser. Tillbaka till framtiden, helt enkelt.

 

I dag är vi mer än övertygade om vikten av att leva så giftfritt och naturligt som möjligt. Men vi insåg också att det inte är så lätt att hitta de produkter som lever upp till våra höga krav. Därför startade vi Carllea. Vi ville bygga det företag som vi själva ville var kunder i. Därför ser vi till att göra jobbet åt dig. Vi har direktkontakt med alla våra noga utvalda leverantörer och har hands-on-kunskap om hur produkterna tillverkas. Vi testar alla, och vi menar verkligen alla, produkter på oss själva och i vår familj och skulle aldrig sälja något vi inte själva vill ha i badrumsskåpet. Vi tummar aldrig på kvaliteten, varje produkt ska leva upp till förväntningarna på både upplevelse och resultat.

 

Vi hoppas och tror att du som hittar till Carllea kommer att stanna hos Carllea. Här ska du alltid hitta allt du behöver inom hudvård och veta att dina köp gör gott för dig och din familj i dag och för framtida generationer. Tillsammans revolutionerar vi skönhetsbranschen för en bättre framtid. Stora ord? Ja visst, men varje stor förändring börjar i det lilla, det vi gör varje dag, du och jag. Så låt oss göra det enkelt.

 

 

Våra löften till dig

 

  • Det ska vara enkelt för dig att göra trygga, smarta, prisvärda och hållbara val – som dessutom doftar gott och får dig att må som en VIP.
  • Genom att erbjuda produkter som respekterar människa, djur och natur bidrar vi tillsammans till ett mer hållbart sätt att både sälja och konsumera.
  • Vi vill dela med oss av vår passion för miljö, hälsa och kosmetika genom att väcka intresse och engagemang för hur naturlig och ekologisk hudvård kan hjälpa dig och din familj till en mer hälsosam och hållbar livsstil.
  • Som familjeföretag vill vi stötta andra familje- och småföretag som delar samma passion och värderingar. Vi arbetar med högkvalitativa producenter, erbjuder deras produkter och hoppas att de blir en naturlig del i din vardag.
  • Våra varumärken har sitt ursprung i Kroatien och Italien. Samtliga har en hållbar och miljövänlig produktion och certifikat som garanterar produkternas kvalitet.
  • Transparens är en självklar del av vårt erbjudande. Vi undersöker, testar och upptäcker och delar med oss av vår kunskap till dig. Vi vill göra den här resan tillsammans med dig som också vill må toppen – och rädda världen.

 

 

Välkommen till oss på Carllea - vi bryr oss om dig, och hela världen!

 

 

*Källor: Konsument och Hygienföretagen, NOK Sweden